Tende

Tende

U ponudi EmboStyle tendi imamo klasične i pametne ( pokretne ) tende. Ukoliko su vaše želje profilisane ka udobnosti i nezavisnosti, tende koje vam nudi EmboStyle predstavljaju pravo rešenje za vaše zahteve. Tende je moguće opremiti sezorima i motorom koji će blagovremeno reagovati na vetar, kišu ili sunce.

Izrađuju se od PVC i akrilnog platna italijanskog proizvođača “Para‘’ na koje dajemo 5 godina garancije. Kako se vi nebi mučili i razmišljali kako uzeti mere za vašu novu tendu, naš vredan i predusretljiv tim montažera doćiće do vas, uzeti tačne mere i predložiti najbolje rešenje za vas i planirani prostor koji želite da natkrijete.
EmboStyle tende karakteriše visok kvalitet komponenti od kojih su izrađene tako da ćete biti sigurni i bezbrižni na dug vremenski period.Sama garancija od 5 godina daje nam za pravo da kažemo da EmboStyle tende spadaju u kategoriju ulaganja kojim ćete biti zadovoljni dugi niz godina. Mnogi vlasnici ugostiteljskih objekata opredeljuju se upravo za EmboStyle tende zbog dugovečnosti koje one pružaju a i same atraktivnosti dizajna platna koje daju jedinstven i prepoznatljiv pečat njihovih objekata. Biće nam zadovoljstvo da i vi uz EmboStyle tende ostavite utisak kakav je dostojan vas i vašeg doma, restorana, kafeterije, hotela..