Komarnici

Komarnici

EmboStyle komarnici izrađeni su od aluminijumskih komponenti i fiberglas, nezapaljive, mreže. Praktičnost i sigurnost koju pružaju EmboStyle komarnici spada u domen primarne potrebe jednog domaćinstva. Svi znamo koliko insekti koji ulaze u naš dom kroz ne zaštićene otvore našeg doma ili poslovnog prostora mogu da budu dosadni. Ono što se vrlo često zaboravlja jeste zdravstveni aspekt tih istih insekata. Mušice, komarci, razne bubice i leptiri mogu biti prenosioci nekih od infektivnih bolesti. Oni kao vektori ( prenosioci ) infektivnih bolesti izazivaju nelagodnost i ozbiljne smetnje koje narušeno zdravstveno stanje može doneti.

Dom je sinonim za sigurnost zato ga učinite sigurnim i zaštićenim od prodora insekata u njegovu unutrašnjost. Mi imamo pravo rešenje. Opredelivši se za EmboStyle komarnike sebe ste svrstali u kategoriju osoba koje misle u duhu današnjeg vremena kada je zdravlje porodice, komoditet doma i sigurnost koju on pruža na prvom mestu.
Poslovni prostori takođe su nešto što je potrebno zaštititi. Zdrav radnik znači i veću profitabilnost i efikasnost jedne radne organizacije.
Mnogi smatraju da će komarnici narušiti izgled prozora ili vrata na kojima su postavljani. Mi vam kažemo da se varate. EmboStyle je mislio i na to. Naši komarnici su neupadljivi i neutralni tako da minimalno menjaju izgled vašeg okruženja. Ako i sme da se kaže da menjaju izgled.
Kada su u pitanju komarnici, proizvodna linija EmboStyle nudi vam mogućnost izbora više vrsta komarnika. U kratkim crtama pojasnićemo vam o svakom tipu komarnika a sve u cilju da što bolje saznate i shvatite šta je to što je potrebno za vaš dom.

Fiksni komarnici – Kao što im samo ime govori oni su fiksirani za prozor. Šrafe se sa spoljne strane prozora i najčešća primena im je na prozorima manjih dimenzija po tipu kupatila, špajza, kuhinja, podruma...Postoji mogućnost izbora rama od PVC ili aluminijuma. To daje mogućnost izbora široke palete boja po Ral-u pa samim tim i mogućnost uklapanja sa bojom već postojeće stolarije.
Rolo komarnici – Za razliku od fiksnih, rolo komarnici poseduju mogućnost pokretanja ( sklanjanja ) sa otvora stolarije na koju su postavljeni. To im daje mogućnost postavljanja kako na prozore tako i na vrata. Rolo komarnici mogu se postavljati kako horizontalno tako i vertikalno.Kutija i vođice napravljeni su od ekstrudiranog aluminijuma pa i oni podležu mogućnosti plastifikacije po Ral karti i tako ostavlja mogućnost izbora boje koja se uklapa sa vašom postojećom stolarijom.
Plise komarnici – namenjeni su balkonskim i ulaznim vratima pa nam tako omogućavaju da u vrelim letnjim danima i noćima ne zatvaramo vrata za sobom već da sa njima imamo uvek prisutan prodor svežeg vazduha ali i sigurnost i zaštitu od insekata. Plise komarnici nemaju povratni mehanizam, što ostavlja mogućnost lakog korišćenja i od strane dece. Mogu se otvarati i sa spoljne i sa unutrašnje strane a sama mrežica se slaže u paket i otvara se kao harmonika. Ovo plise komarnicima daje prednost jer ne iziskuje dodatni prostor za komarnik prilikom otvaranja i zatvaranja.
Ovi komarnici se mogu ugraditi i na prozore na kojima nema dovoljno prostora za rolo komarnike. Postoje dve verzije plise komarnika: jednostruki i dvostruki plise komarnik. Prvi se zatvara ili na levu ili na desnu stranu, a drugi prema središtu, od leve prema desnoj strani, pri čemu ih na sredini pričvršćuje magnet. Pored odličnog materijala od kog su izgrađeni, garantuju dug vek trajanja i pored osnovne zaštite od insekata nude i dodatnu zaštitu od cvetnog praha, koji često izaziva alergije

Ral karta