Roletne

Roletne

Roletne spadaju u visoko kvalitetnu zaštitu od svetlosti, atmosferskih prilika i neželjenih pogleda. EmboStyle roletne lako i u potpunosti zatamnjuju prostor koji želimo da zatamnimo. Ono što roletne izdvaja od venecijanera, trakastih zavesa i drugih proizvoda koji služe zatamnjenju prostora i skrivanju od neželjenih pogleda jeste što EmboStyle roletne nude toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i zaštitu prozora od raznih klimatskih uslova. Statistički podaci govore, da je postavljanjem roletni, moguća ušteda toplotne energije i do 25% u odnosu na prostorije bez roletni. Prednost EmboStyle roletni je u tome što one mogu i da se zaključavaju pa tako učiniti vaš dom ili poslovni prostor zaštićenijim od provala.

U kombinaciji sa komarnicima EmboStyle roletne spadaju u sam vrh zaštite od insekata pa se tako većina naših kupaca upravo opredeljuje za ovakav vid zaštite. To je i naša topla preporuka, svim našim cenjenim kupcima, da uvek za sebe traže ono najbolje a na EmboStyle-u je da vaše želje pretvori u realnost.
Veliki broj naših klijenata pita i za održavanje. Taj aspekt roletni kao i da ne postoji.Održavanje EmboStyle roletni je jednostavno i lako. Zbog otpornosti i trajnosti materijala od kojih su napravljene EmboStyle roletne je dovoljno povremeno oprati vodom ili prebrisati zastor običnom krpom. Nije potrebno dodatno ulaganje za farbe i lakove.

Kada smo već kod materijala EmboStyle roletne izrađene su od aluminijuma ili pvc-a ( polivinilhlorida ) koji spadaju u visoko otporne materijale. Lako se montiraju na već postojeće prozore i vrata kao i na novogradnju de je potrebno tek postaviti stolariju. Kako postoji mogućnost postavljanja na već postojeću stolariju postavlja se pitanje da li EmboStyle roletne mogu da ispoštuju kompatibilnost boja. Naše roletne ispunjavaju taj zahtev jer široka lepeza boja po Ral-u dozvoljava nam da kažemo da ćemo ispuniti i to očekivanje.

EmboStyle roletne moguće je opremiti i motorom na daljinsko upravljanje pa će komotnost upotrebe biti za stepen viša u odnosu na klasičan vid roletni. Ovo je opcioni tip i prepušteno je izboru samog kupca.