Profili

Profili

EmboStyle kao radnja koja misli na sve, mislila je i na naše sadašnje a i buduće saradnike koji se profesionalno bave izradom al i pvc stolarije i roletni. U našoj ponudi nalaze se PVC profili renomiranih kuća kao što su ProfiLink i Reiner. Opšte je poznato da ugradnjom al ili pvc stolarije povećava se energetska i bezbednosna efikasnost kuće ili stana kao i poslovnog prostora. Ovim parametrima, vrednost nekretnine uvećava se na tržištu nekretnina bilo da je u pitanju novoizgrađeni objekat ili, renoviran, već postojeći objekat.

Prednosti Al i PVC profila u odnosu na stari sistem zastakljivanja i zatvaranja otvora na objektima je višestruka. Energetski aspekt možemo nazvati i ekonomskim. Poznato je da gubitak toplotne energije na ne adekvatnim i ne efikasnim prozorima i vratima je oko 30%. Ekonomisti bi rekli da je to enorman gubitak. Mi se slažemo sa njima. Korišćenjem Al i PVC profila za izradu stolarije obezbediće se energetska efikasnost, zaštita od vremenskih nepogoda i buke kao i dugovečnost i održavanje koje je superiornije u odnosu na klasičnu drvenu stolariju.

ProfiLink Premium

PREMIUM +

Sa svojim dodatnim izolacionim komorama, ova opcija nudi izuzetan koeficijent toplotne provodljivosti.

PREMIUM

Implementacija sa izmeštenim ravnima nudi veoma visok koeficijent toplotne provodljivosti a mešovita geometrija od ravnih i zakrivljenih linija doprinose estetici.

ZET

Okvir ZET omogućava instalaciju prozora bez završnih radova.Koeficijent toplote i zvučne izolacije ostaje nepromenjen.Estetski efekat je takođe prisutan.

RENOVATION

Okvir RENOVATION omogućava instalaciju prozora na stare prozore, bez potrebe od demontaže.Istovremeno se postiže i visok stepen toplotne izolacije.

ProfiLink Lux

ProfilLink Lux je četvorokomorni sistem sa dubinom profila od 60 mm.Namenjen je proizvodnji prozora od PVC-a i to visokog kvaliteta. Atraktivan dizajn koji stvaraju polu izmeštene ravni daje ovom profilu posebnu skladnost.Takođe, poseduje dopunski izolovane komore koje mu omogućavaju visok kojeficijent toplotne provodljivosti.To ovaj profil stavlja na veoma visoko mesto energetske efikasnosti i štednje toplotne energije evropskih standarda.Ovo se postiže čak i u paketu sa niskobudžetnim jednokomornim staklo paketom. Zaštita od buke postiže odličan nivo evropskih standarda i to sa normalnim staklo paketom, dok se sa specijalnim staklo paketom postižu najviši standardi neutralisanja buke koje je propisala EU.Kada su zaptivači u pitanju, rezultati testa osposobljenosti i propustljivosti vazduha i gustina izolacije, prilikom jakih kiša daaju ovom profilu visoku ocenu jer test pokazuje da ovaj profil podnosi i najviše zahteve ovog testa. Armirani okovi koji su montirani u Lux profil podležu visok stepen zaštite od provala i to stepen WK1, WK2 i WK3. Vrlo često postavljeno pitanje je i rok trajanja.ProfilLink garantuje dugoročni period upotrebe jer im dosadašnji rezultati tako govore.

ProfiLink Classic

ProfiLink Classic je četvorokomornisistem sa dubinom profila od 60 mm.Prednost ovog profila je usklađenost cene i visokog kvaliteta prozora na kojima se postavljaju ovi profili.Ovo omogućava ekonomično rešenje ali i postizanje odličnih termičkih karakteristika. I ovaj profil pokakuje odlične rezultate na testu evropskih standarda za izolaciju i štednju energije.To se postiže čak i sa niskobudžetnik jednokomornim staklo paketom.Propustljivost vazduha i gustina izolacije odgovaraju najvišim zahtevima.Sistem zaštite od provala je WK1,WK2 i WK .Visoko kvalitetni i izdržljivi Classic profili dugovečni su i postojani.

ProfiLink Ultra

ProfiLink Ultra je trokomorni sistem profila.Dubina profila iznosi 60 mm. PVC prozori izrađeni od ove vrste profila visokog su kvaliteta. Tehničke karakteristike se ogledaju u tome da se ovim profilom postižu dobre karakteristike toplote i zvučne izolacije koje spadaju u evropske normative a sve to uz veoma ekonomični profil.

Ultra

Implementacija sa unutrašnjim otvaranjem je standardna.Takođe je ekonomična i sa veoma dobrim karakteristikama.

Ultra - Turned

Implementacija sa spoljnim otvaranjem omogućava da se prozor otvara prema spolja, što predstavlja standardizovanu opciju u Velikoj Britaniji.

Savršeni kojeficijent prolaza toplote daje ovom profilu evropski standard za štednju energije.Ovo se postiže čak i sa niskobudžetnim jednokomornim staklo paketom. Po pitanju zaptivača '' Ultra '' profili pod jakom kišom odgovaraju najvišim zahtevima. I ovi profili odgovaraju WK1, WK2 I WK3 stepenima bezbednosti u zaštiti od provala. Visoko kvalitetni i izdržljivi profili Ultra linije odlikuju se velikom dugotrajnošću.