Apartman zlatibor

Apartman zlatibor

Embo Style kao neko ko misli na sve aspekte života mislio je i na vas koji spas od užurbanog života tražite u predivnom okruženju, koje svojom toplinom i funkcionalnošću, podseća na vaš dom. Iz tog razloga sa ponosom vam predstavljamo Embo Style apartman na Zlatiboru. Naš apartman spade u novogradnju i kompletno je opremljen. Površina od 44m2 učiniće da odmor vas i vaše porodice bude potpun i komforan. Apartman se nalazi u okviru kompleksa Vila Borova na adresi Rujno 5. Apartman je kompletno opremljen za smeštaj 4 odrasle osobe.

U okviru apartmana nalazi se spavaća soba, dnevna soba sa čajnom kuhinjom, vrhunski opremljenim kupatilom i terasom koja će omogućiti da udišete blagodeti zlatiborskog vazduha.
Sam apartman je na 200 metara od centra zimskih sportova Obudojevice kao i pijace. Na samo 300 metara od centra i jezera.

Apartman je opremljen smart TV-om UHD 49 inča u dnevnoj sobi kao i smart TV-om 32 inča u spavaćoj sobi. Wi Fi je nešto bez čega ovakav objekat ne bi bio potpun tako da je i to deo ovog apartmana. Takođe, apartman poseduje frižider, indukcionu ploču, komplet posuđa.Tu je i sef za bezbednost vaših vrednosti.

Cena apartmana je 40e za dnevni najam.
Info na tel 063 136 146 9